Прийнято черговий закон про скасування обов’язковості печаток для бізнесу

Депутати на ранковому засіданні Верховної Ради 23 березня ухвалили Закон “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо використання печаток юридичними особами та фізичними-особами підприємцями” (законопрект № 4194), яким в черговий раз вдосконалили державне регулювання використання печаток у господарській діяльності.

Законом внесено зміни до низки законодавчих актів, які вилучають вимоги про обов’язкове використання печаток (незалежно від їх наявності у суб’єктів господарювання) та необхідність використання печаток у взаєминах суб’єктів господарювання з державними органами та органами місцевого самоврядування.

Законом внесено зміни до Кодексу України про адміністративні правопорушення, що встановлюють адміністративну відповідальність за вимогу посадової особи про наявність відбитка печатки підприємства, на документах, які подаються до органу державної влади або орган місцевого самоврядування.

Інформацію надано електронним журналом “Аверс-Бухгалтерія”.

Останні новини

Акція від “СОТА Каса” — “Час вигідних покупок”: річна ліцензія на ПРРО за 490 гривень

Акція від “СОТА Каса” — “Час вигідних покупок”: річна ліцензія на ПРРО за 490 гривень

Новий осінній сезон вже розпочався, а це означає, що настав час досягати ще більших успіхів у роботі, відкривати для себе новинки, розвивати свій бізнес, надихатися і надихати! Хочемо, аби зі стартом осені ви обирали для свого підприємства лише найкращі вебрішення й...

Спробуй, порівняй, вибирай: три місяці безкоштовного користування ПРРО Cashalot 

Спробуй, порівняй, вибирай: три місяці безкоштовного користування ПРРО Cashalot 

З 1 серпня стартує спеціальна пропозиція на ПРРО Cashalot — “Спробуй порівняй, вибирай”. Усі нові користувачі програмної каси Cashalot отримують можливість безкоштовно отримати доступ до ПРРО Cashalot на три місяці і на власному досвіді переконатись у перевагах роботи...