Офіційне звернення від розробників ПЗ “М.Е.DOC” з приводу роботи сервісів.

В даний момент на території компанії проводяться невідкладні слідчі дії співробітниками Департаменту кіберполіції МВС України. Співробітники компанії M.E.Doc надають допомогу співробітникам поліції і спільно з ними виявили факт взлому сайтів компанії третьою стороною. Перепрошуємо за незручності. Найближчим часом буде інформація щодо відновлення роботи наших сервісів.

Просимо зауважити, що 189 оновлення розпізнається антивірусним програмним забезпеченням як вірус. У звязку з цим просимо його не встановлювати. Якщо Ви встановили 189 оновлення та не можете зайти в програму, її потрібно перевстановити та втановити оновлення до 188 версії.

Також у звязку з блокуванням роботи серверів компанії розробника, потрібно переналаштувати програму на роботу через електронний ящик. Радимо попередньо перевірити електронні скриньки на предмет невідомих листів та вкладень.

Просимо вибачення за незручності, але на даний момент робота сервісів залежить від факторів на які ми, на жаль, не маємо впливу. Вся інформація про подальший розвиток подій буде викладена на сайт по мірі її надходження.

З повагою, Ронський Святослав.