Касові апарати в Житомирі та Житомирській області.

Шановні клієнти. Ми раді повідомити Вам, що компанія “СТ центр” заключила договір з компанією “Візард“. Відтепер Ви можете придбати касові апарати, фіскальні реєстратори та інше торгове обладнання в нашому офісі.

Компанія “СТ центр” являється торговим агентом компанії “Візард”.

ТОВ “Візард” існує з 2000 року і тісно взаємодіє з КП “Біатрон-6”. Спільними зусиллями компанії надають повний комплекс послуг з продажу та сервісного обслуговування касових апаратів, ваг, детекторів та ін. обладнання.

Головні напрямки діяльності – поставка касових апаратів, фіскальних і термо-принтерів; сканерів і принтерів штрих-коду; електронних торговельних і фасувальних ваг; POS-систем та іншого високотехнологічного обладнання; комплексна автоматизація торговельних процесів; впровадження і підтримка програмного забезпечення; обслуговування спеціалізованих заправних комплексів. 

{loadposition rroform}

Останні новини

Акція від “СОТА Каса” — “Час вигідних покупок”: річна ліцензія на ПРРО за 490 гривень

Акція від “СОТА Каса” — “Час вигідних покупок”: річна ліцензія на ПРРО за 490 гривень

Новий осінній сезон вже розпочався, а це означає, що настав час досягати ще більших успіхів у роботі, відкривати для себе новинки, розвивати свій бізнес, надихатися і надихати! Хочемо, аби зі стартом осені ви обирали для свого підприємства лише найкращі вебрішення й...

Спробуй, порівняй, вибирай: три місяці безкоштовного користування ПРРО Cashalot 

Спробуй, порівняй, вибирай: три місяці безкоштовного користування ПРРО Cashalot 

З 1 серпня стартує спеціальна пропозиція на ПРРО Cashalot — “Спробуй порівняй, вибирай”. Усі нові користувачі програмної каси Cashalot отримують можливість безкоштовно отримати доступ до ПРРО Cashalot на три місяці і на власному досвіді переконатись у перевагах роботи...