Подаємо декларацію з єдиного податку та єдиний соціальний внесок за 2015 рік безкоштовно

Незабаром початок нового року, а це означає, що підприємці будуть готувати та подавати свої річні звіти до державних органів. Чимало ФОПів подають тільки річні звіти.

Це підприємці першої та другої групи єдиного податку. Для таких людей подача звітності стає справжнім кошмаром, адже вони не працювали з цим на протязі року.

Фізичні особи підприємці платники єдиного податку за результатами календарного року подають два звіти до податкової служби та Пенсійного фонду. Це податкова декларація платника єдиного податку та річний звіт з єдиного соціального внеску.

Часто виникає ситуація коли ФОП не має можливості подати декларацію наручно. Тоді на допомогу приходить електронний документооборот. На ринку зараз представлено чимало сервісів та програм, які дозволяють подати звіти в електронному вигляді. Але всі вони платні і складні.

Ми пропонуємо здати декларацію з єдиного податку та єдиний соціальний внесок в веб-сервісі СОТА. Він простий у роботі, не потребує встановлення та складних налаштувань. Веб-сервіс СОТА працює з більшістю акредитованих сертифікаційних центрів. В тому числі з безкоштовними ключами від ІДД ДФС. Декларацію Ви маєте змогу заповнити на основі обліку доходів, яку, до речі, Ви також можете вести тут.

Хочемо наголосити, що Ви можете сформувати та відправити річну податкову декларацію з єдиного та єдиний соціальний внесок абсолютно безкоштовно. Для цього Вам потрібно замовити пробну повноцінну версію веб-сервісу.

Останні новини

Акція від “СОТА Каса” — “Час вигідних покупок”: річна ліцензія на ПРРО за 490 гривень

Акція від “СОТА Каса” — “Час вигідних покупок”: річна ліцензія на ПРРО за 490 гривень

Новий осінній сезон вже розпочався, а це означає, що настав час досягати ще більших успіхів у роботі, відкривати для себе новинки, розвивати свій бізнес, надихатися і надихати! Хочемо, аби зі стартом осені ви обирали для свого підприємства лише найкращі вебрішення й...

Спробуй, порівняй, вибирай: три місяці безкоштовного користування ПРРО Cashalot 

Спробуй, порівняй, вибирай: три місяці безкоштовного користування ПРРО Cashalot 

З 1 серпня стартує спеціальна пропозиція на ПРРО Cashalot — “Спробуй порівняй, вибирай”. Усі нові користувачі програмної каси Cashalot отримують можливість безкоштовно отримати доступ до ПРРО Cashalot на три місяці і на власному досвіді переконатись у перевагах роботи...