ДФСУ реалізований додатковий електронний сервіс для платників податків, які включені в Систему електронного адміністрування ПДВ, а саме відправка електронного повідомлення про взяття рахунку на облік у податкових органах згідно з даними, отриманими від банків та інших фінансових установ за розробленими електронним форматами (сайт ДФСУ).

 

§§§

Мінрегіон наказом від 24.11.2014 р № 325 затвердив Порядок, який визначає механізм функціонування електронної системи здійснення декларативних процедур у будівництві. Він не регулює процедуру розгляду повідомлень або декларацій та їх реєстрації в єдиному реєстрі отриманих повідомлень про початок виконання підготовчих і будівельних робіт, зареєстрованих декларацій про початок виконання підготовчих і будівельних робіт, виданих дозволів на виконання будівельних робіт, зареєстрованих декларацій про готовність об’єкта до експлуатації та виданих сертифікатів, повернених декларацій та відмов у видачі таких дозволів і сертифікатів.

  • Система призначена для здійснення декларативних процедур у будівництві в електронній формі шляхом забезпечення:
  • Можливості подання суб’єктом звернення електронних повідомлень та електронних декларацій;
  • Реєстрації, опрацювання та розгляду електронних повідомлень та електронних декларацій відповідальною особою;
  • Надання суб’єктам звернення інформації про стан і результати розгляду електронних повідомлень та електронних декларацій;
  • Захисту інформації, що обробляється в системі, відповідно до вимог чинного законодавства;
  • Підтвердження цілісності електронних повідомлень, електронних декларацій та ідентифікації суб’єкта звернення.

§§§

Наказом Мін’юсту від 10.12.2014 р № 2095/5 уточнені Вимоги щодо написання найменування юридичної особи або її відокремленого підрозділу.

Детальніше на сайті центру ЮБС “Аверс”.


Бажаєте бути постійно в курсі останніх новини? Оформіть передплату на електронний журнал “Аверс-Бухгалтерія” за телефоном (0412) 46 73 38.

Ви можете отримати безкоштовний доступ на 2 неділі заповнивши форму нижче.

{loadposition testdrive-aversform}