Знайомимося з ПРРО «Cashalot»

Ознайомлення з ПРРО

Основним завданням бухгалтера є формування та систематизація всіх підтверджуючих документів будь-якої здійсненої операції. Щоденні операції малого та середнього бізнесу: від дрібних торгових точок до масштабних підприємств, реєструються в касовому апараті, підтверджуючі фіскальні чеки роздруковуються, надаються покупцю, а дані про операцію автоматично відправляються до контролюючих органів. Завдяки сучасним технологіям є можливість використовувати програмні реєстратори розрахункових операцій (ПРРО), найкращим варіантом є програмний РРО «Cashalot». Це програма, яка встановлюється на ПК або, навіть, мобільний за стосунок. Вартість ПРРО «Cashalot» вас приємно здивує. 

Функціонал та особливості ПРРО «Cashalot»

Завдяки широкому функціоналу «Cashalot», переваги програми значні для роботи бухгалтера, адже окрім прямого призначення (фіскалізація розрахункових операцій) бізнес кабінет програми дає можливість:

  •  отримати згруповані дані по чеках за період, 
  • отримати аналітику по z звітах, 
  • контролювати номенклатуру товарів, 
  • реєструвати робочі місця касирів, 
  • контролювати відкриття, закриття зміни, 
  • отримувати дані про обсяг проведених операцій за необхідні періоди
  • відправляти чек на електронну адресу покупця
  • інтегровувати дані з М.E.Doc, BAS, SAP та інше
  • контроль готівки в касі.

Додатковим плюсом для бухгалтера є те, що ПРРО працює онлайн протягом 36 годин, і, найважливіше, передасть всі дані в ДПС автоматично після відновлення інтернет з’єднання.

Переваги ПРРО «Cashalot» для бухгалтера

Для зручності бухгалтера, в ПРРО «Cashalot» вже внесені готові довідники номенклатури товарів, послуг і УКТ ЗЕД, а також є можливість імпортувати додаткові необхідні дані. Новинкою ПРРО є те, що вже доступні для касира всі можливі способи оплат: передоплата та післясплата, інтернет-продаж, повна післясплата, а також можливість розраховуватись покупцю готівкою або безготівковим розрахунком. Важливим для швидкої оплати з клієнтом є підключення Monobank та Liqpay. Також є функціонал підключення АПІ Нова пошта, тоді появляється можливість реєструвати чеки, контролювати посилки. Важливою первагою є те, що ПРРО «Cashalot» можна підключити його до будь-якого гаджету, навіть до мобільного телефону. Завдяки модулю «Склад» є можливість контролювати товар (його рух) на залишках магазинів, легко проводити ревізії. Саме в нас ви отримаєте якісні консультації від спеціалістів, відповіді на найпоширеніші запитання, технічна підтримка та допомога з налаштуванням ПРРО.

Останні новини

Акція від “СОТА Каса” — “Час вигідних покупок”: річна ліцензія на ПРРО за 490 гривень

Акція від “СОТА Каса” — “Час вигідних покупок”: річна ліцензія на ПРРО за 490 гривень

Новий осінній сезон вже розпочався, а це означає, що настав час досягати ще більших успіхів у роботі, відкривати для себе новинки, розвивати свій бізнес, надихатися і надихати! Хочемо, аби зі стартом осені ви обирали для свого підприємства лише найкращі вебрішення й...

Спробуй, порівняй, вибирай: три місяці безкоштовного користування ПРРО Cashalot 

Спробуй, порівняй, вибирай: три місяці безкоштовного користування ПРРО Cashalot 

З 1 серпня стартує спеціальна пропозиція на ПРРО Cashalot — “Спробуй порівняй, вибирай”. Усі нові користувачі програмної каси Cashalot отримують можливість безкоштовно отримати доступ до ПРРО Cashalot на три місяці і на власному досвіді переконатись у перевагах роботи...