24 липня у Житомирі серед бухгалтерів відбувся квест, який тривав понад дві години. Його учасниками стали сім команд із Житомира та Коростишева.

 

Завдання видавали за допомогою конвертів. Учасникам необхідно було розгадати локації, знайти агентів та виконати інші завдання на бухгалтерську та іншу тематику. Перед грою відбувся передігровий брифінг, під час якого бухгалтерам пояснили правила.

Організатори квесту ПП «СТ центр», що спеціалізується на бухгалтерському програмному забезпеченні, розповіли, що вирішили провести гру з нагоди Дня бухгалтера України і вдячні всім, хто брав у ньому участь.

«16 липня в Україні відзначили День бухгалтера. Напередодні бухгалтери здавали звіти. Ми не хотіли нікого турбувати. Відповідно вирішили перенести квест на наступний тиждень, – розповідає представник ПП «СТ центр» Святослав Ронський. – Ми хотіли, щоб учасники трохи відволіклися від роботи і цікаво провели свій час».

Серед локацій, які мали знайти бухгалтери, був Національний банк України по вул. Лятошинського, Житомирська об’єднана державна податкова інспекція, кінотеатр «Жовтень», сквер біля Житомирського облмуздрамтеатру, Замкова гора тощо.

«Ми отримали бонуси у часі за завдання, де потрібно було правильно розрахувати лікарняний лист, – розповідає одна з учасниць Ганна Верпяхівська. – Квест сподобалося, але не очікувала, що він буде таким динамічним. Я думала, що прийду, розв’яжу задачку і все. Попри спеку нам вдалося фінішувати».

Після підрахунку результатів відбулась урочиста церемонія нагородження. Організатори вручили призерам цінні подарунки – термосумки, набори для пікніка, а кожен учасник отримав сувенірну чашку.

Фотозвіт Ви можете переглянути за посиланням.