Після зміни форм подання звіту ЄСВ до нас часто звертаються клієнти з питань перевірки звіту у ПЗ «M.E.Doc IS» і «M.E.Doc Online». Тому Розробник вважає за потрібне внести ясність в алгоритм перевірки звітів у програмі «M.E.Doc IS» та веб-сервісі «M.E.Doc Online».

 

Подання звітності з ЄСВ регламентується «Порядком формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування», який затверджено наказом Міністерства фінансів України від 14.04.2015 №435, то зареєстровано в Міністерстві юстиції України від 23.04.2015 №460/26905.

Всі розрахунки, реалізовані в програмі «M.E.Doc IS» та веб-сервісі «M.E.Doc Online», відповідають алгоритмам і контролям ПФУ!

При заповненні звітності з ЄСВ страхувальники мають можливість вносити зміни в розрахункові дані на свій розсуд. Проте варто пам’ятати, що перевірка ідентична перевірці на шлюзі ДФС і при вступі звіту на шлюз помилковими будуть визнані ті ж значення, що і при перевірці в програмі.

Це правило стосується автоматичної перевірки будь-яких звітів у програмі «M.E.Doc IS» та веб-сервісі «M.E.Doc Online».