Види рішень у вебсервісі СОТА

Вебсервіс СОТА – це унікальний продукт в Україні, який є справжнім помічником для сучасного бухгалтера. Головним призначенням вебсервісу є формування та подача у контролюючі органи електронної звітності суб’єктів господарювання. Також важливою функцією є обмін первинними документами між контрагентами та фіскалізація чеків.

Важливою перевагою вебсервісу СОТА є його мобільність. Працювати можна з будь-якого пристрою, на будь-якій операційній системі, у будь-якому куточку світу. Для роботи потрібні лише наявність інтернету та встановленого браузеру на пристрої.

Вебсервіс СОТА має наступні рішення:

  • Сота Каса – програмний РРО;
  • Сота Enterprise – сервіс для обміну документами з державою та контрагентами;
  • Сота Lite – сервіс електронного документообігу з контрагентами;
  • Сота Е-ТТН – сервіс для роботи з електронними товарно-транспортними накладними;
  • Сота CRS – сервіс для роботи зі звітами у форматі CRS.
Сота Каса

Сота Каса – програмний реєстратор розрахункових операцій. Дає можливість здійснювати реєстрацію фіскальних чеків на сервері податкової. У вебсервісі Сота Каса присутнє:

  • швидка реєстрація каси та касирів;
  • можливість імпорту номенклатури, розділення її по групах;
  • наявність різних способів оплати (готівка, карта, безготівкова, комбінована, сертифікат, через платіжні сервісі ) та видачі чеків покупцю (друк, на електронну пошту, sms-повідомлення, відправити посилання на чек, QR-код);
  • оплата частинами;
  • інтеграція з POS-терміналами;
  • завантаження чеків, виданих на інших ПРРО;
  • зберігання всіх операцій;
  • функція створення звітів по результатам продажу;
  • ведення дисконтних карток клієнтів та програма лояльності;
  • можливість відкласти незареєстрований чек та його друк.
Сота Enterprise

Рішення Сота Enterprise включає в себе наступні модулі:

  • Модуль “Звітність” – формування та подання звітності в електронному вигляді до всіх контролюючих органів. У модулі присутня функція “Сплата податків”, яка дозволяє сплатити всі необхідні податки онлайн а їх сума підтягується автоматично (при умові вірно заповненої картки організації). Податковий календар показує графік сплати податків та подачі звітності.
  • Модуль “Облік ПДВ” забезпечує створення, реєстрацію в ЄДР, відправка контрагенту податкових накладних та розрахунків коригування до них.
  • Модуль “Облік акцизного податку” призначений для виробників та реалізаторів підакцизних товарів — спирту етилового і пального. Модуль заберпечує створення та реєстрацію акцизних накладних та розрахунків коригування, ТТН (спирт, алкоголь), ліцензії на спирт, алкоголь, тютюн. Також є можливість формувати запити й отримувати відповіді з ЄРАН.
  • Модуль “ЕДО” – забезпечує обмін первинними документами з контрагентами.
Сота Lite

Рішення Сота Lite призначене безпосередньо для роботи з електронним документообігом. Сервіс забезпечує роботу з різними видами первинних документів різних форматів. Дозволяє використовувати як уже наявні шаблони первинних документів, так і створювати свої.

Рішення є зручним також для відділів продажу.

Для ФОП платників єдиного податку 1-3 групи розроблений функціонал формування та подання у ДПС податкових декларацій.

Сота Е-ТТН

Рішення Сота Е-ТТН забезпечує автоматизація документообігу при перевезенні вантажів. Воно під’єднане до центральної бази даних електронних товарно-транспортних накладних. Це дозволяє користувачу співпрацювати з будь-яким контрагентом системи перевезень.

Сота Е-ТТН дозволяє створювати, відправляти клієнту та реєструвати у податковій ТТН та актів до них.

Рішення складається з вебсервісу Сота Е-ТТН та мобільного застосунку Сота Driver (призначений для водіїв та експедиторів). Також є можливість інтеграції з наявними обліковими системами.

Сота CRS

Рішення Сота CRS дозволяє створювати та подавати звіти у форматі CRS (Common Reporting Standard) — це міжнародний стандарт автоматичного обміну інформацією про фінансові рахунки нерезидентів. Дані звіти стали обов’язковими з 1 липня 2023 р. Перший звітний період — це друге півріччя 2023 року. Звіт за цей період потрібно подати до 1 липня 2024 року.

Розробником також реалізовано можливість підключення до облікових систем за допомогою методу REST API.

Усю додаткову інформацію з приводу продуктів СОТА ви зможете отримати у менеджерів нашої технічної підтримки по номеру телефону (097)929-68-60 або заповнивши форму зворотнього зв’язку на сайті.

Останні новини

Акція від “СОТА Каса” — “Час вигідних покупок”: річна ліцензія на ПРРО за 490 гривень

Акція від “СОТА Каса” — “Час вигідних покупок”: річна ліцензія на ПРРО за 490 гривень

Новий осінній сезон вже розпочався, а це означає, що настав час досягати ще більших успіхів у роботі, відкривати для себе новинки, розвивати свій бізнес, надихатися і надихати! Хочемо, аби зі стартом осені ви обирали для свого підприємства лише найкращі вебрішення й...

Спробуй, порівняй, вибирай: три місяці безкоштовного користування ПРРО Cashalot 

Спробуй, порівняй, вибирай: три місяці безкоштовного користування ПРРО Cashalot 

З 1 серпня стартує спеціальна пропозиція на ПРРО Cashalot — “Спробуй порівняй, вибирай”. Усі нові користувачі програмної каси Cashalot отримують можливість безкоштовно отримати доступ до ПРРО Cashalot на три місяці і на власному досвіді переконатись у перевагах роботи...