Спробуй, порівняй, вибирай: три місяці безкоштовного користування ПРРО Cashalot 

З 1 серпня стартує спеціальна пропозиція на ПРРО Cashalot — “Спробуй порівняй, вибирай”. Усі нові користувачі програмної каси Cashalot отримують можливість безкоштовно отримати доступ до ПРРО Cashalot на три місяці і на власному досвіді переконатись у перевагах роботи в програмній касі Cashalot. 

Акція діє як для нових користувачів ПРРО, так і для користувачів, які вже користуються іншими програмними продуктами або касовими апаратами. З’являється можливість безкоштовно протестувати нашу програму, порівняти її з вашим ПРРО та зробити свій вибір на користь кращого продукту для вашого бізнесу. 

Спробуй. Отримайте безкоштовний доступ до програми Cashalot на 3 місяці. Використовуйте всі функції без обмежень і переконайтесь у його перевагах.

Порівняй. Випробуйте наш продукт поряд із вашим РРО або встановленим у вас ПРРО. Ми впевнені, що ПРРО Cashalot надасть вам найбільше переваг та зручностей, в чому ви можете переконатись абсолютно без додаткових затрат.

Вибирай. Після закінчення тестового періоду зробіть свій вибір. Якщо наш продукт вам сподобався, ви зможете продовжити користування на вигідних умовах. Річна ліцензія на ПРРО Cashalot становить лише 980 грн на рік. А при придбанні ліцензії на декілька кас діє гнучка система знижок.

Щоб стати учасником акції достатньо заповнити форму:

    Або звертайтесь за номерами телефону:

    (097) 929-68-60(0412) 43-40-20
    (068) 494-67-52 (068) 494-67-58

    Долучитися до діючої акції ПРРО Cashalot, отримати додаткову інформацію про наш продукт ви можете також на нашому сайті.

    Cashalot — БІЛЬШЕ НІЖ ПРОГРАМНА КАСА!

    Акція діє до 31.10.2024 р.

    Останні новини

    Акція від “СОТА Каса” — “Час вигідних покупок”: річна ліцензія на ПРРО за 490 гривень

    Акція від “СОТА Каса” — “Час вигідних покупок”: річна ліцензія на ПРРО за 490 гривень

    Новий осінній сезон вже розпочався, а це означає, що настав час досягати ще більших успіхів у роботі, відкривати для себе новинки, розвивати свій бізнес, надихатися і надихати! Хочемо, аби зі стартом осені ви обирали для свого підприємства лише найкращі вебрішення й...

    Зміна офісу компанії в Житомирі

    Зміна офісу компанії в Житомирі

    Увага, друзі! Ми маємо захопливу новину для вас: наша команда успішно переїхала в новий офіс! 🎉 Це важливий крок у нашій подорожі, який принесе нам ще більше комфорту та можливостей для творчості та співпраці. Дякуємо вам за вашу підтримку та віру у нашу компанію....