Шановні клієнти та партнери!

Щиро вітаємо Вас з Новим 2015 роком та Різдвом Христовим!

Рік, що минає, для нашої компанії був насичений на інновації та визначні події, як всеукраїнські соціально-політичні, так і внутрішні, професійні. Цей рік відзначився особливим напруженням, але не дивлячись, ні на що, наша компанія впевнено крокує вперед. В професійному сенсі, він запам’ятається нам, як початок нової ери в бухгалтерії. Як початок ери електронного документообігу в Україні. Разом з Вами ми заклали ще один камінь у розвиток інформаційного суспільства.

Ми щиро дякуємо всім нашим клієнтам за порозуміння та витримку. В свою чергу, ми будемо у новому році поліпшувати свій професійний рівень та рівень обслуговування, робити все, для зручності у роботі для наших клієнтів.

У 2015 рік ми входимо з новими планами, задумами та сподіваннями на добрі зміни. Упевнені: наша згуртованість та об’єднання зусиль дадуть змогу гідно відповісти на виклики сьогодення, забезпечити у новому році вихід на нові рубежі економічного і соціального розвитку.

Нехай Новий 2015 рік принесе мир і достаток Вашому дому, здороів’я Вам та Вашим близьким, наснагу на нові здобутки для процвітання Вашого бізнесу!

Ваш надійний партнер – компанія “СТ центр”.