Шановні платники податків!

Як відомо, з 1 січня 2015 року законодавство зобов’язує всі підприємства реєструвати податкові накладні в ЄРПН та обмінюватися ними з контрагентами. Ці зміни торкнулися всіх підприємств і викликали очікуване хвилювання. Ми розуміємо ваші переживання і поспішаємо заспокоїти Вас і розповісти про готове рішення.

 

Нами розроблено зручну схему, що дозволяє легко і швидко обмінюватися податковими накладними зі своїми контрагентами, незалежно від того, яке програмне забезпечення та сертифікати ЕЦП вони користуються, і робити це абсолютно безкоштовно.

Якщо Ви є користувачами модуля «ЕДО» від «M.E.Doc IS», Ви вже можете обмінюватися податковими накладними з усіма контрагентами прямо в програмі за знайомою схемою. Для всіх інших відкрито безкоштовний доступ до веб-сервісу «M.E.Doc Online», після реєстрації в якому за допомогою сертифіката ЕЦП будь-якого АЦСК можна обмінюватися податковими накладними шляхом імпорту/експорту. Детальніше

Як бачите, приводів для занепокоєння немає. Зустрічайте Новий рік в гарному настрої, а ми вже подбали про те, щоб прийдешні зміни його не зіпсували! Щасливих вам свят!

З найкращими побажаннями добра і миру в Новому році,

Розробники «M.E.Doc IS»