Почну свою історію як казку. В прадавні часи…

Ну не такі уже й прадавні, а лише 19 років тому у серпені 1999-го. Мінімальна зарплата в Україні 74грн, а долар по 5. Ще ніби недавно був по 3, а уже по 5. Ціни швиденько біжать у гору. Коштів катастрофічно не вистачає. Шукати роботу з більшими заробітками у такому маленькому містечку як Баранівка безперспективно. Але знайомі та не дуже люди часто звертаються  за консультаціями по роботі з персональними комп’ютерами. А значить саме це може стати додатковим заробітком.

Ось так 27 серпня 1999 і з’явився приватний підприємець Ронський Ігор Васильович. І цю дату ми вважаємо датою народження нашої компанії.

Хоча сама назва “СТ центр” з’явилася дещо пізніше, десь місяців за три. І з того часу вона є візитною карткою нашої команди, яка з часом розрослася і зміцніла. На сьогодні “СТ центр” це і приватне підприємство з такою ж назвою, і ФОПи Ронський Ігор, Ронська Надія, Ронський Святослав, це і дві крамниці електронних послуг “Твій час”: м. Житомир, вул. Перемоги, 7а, к.206а  та м.Баранівка, вул. Калинова 6, кв.1

Історія нашого становлення тісно пов’язана з одним із найбільших і найкращих, на нашу думку, національним  розробником програмних продуктів для автоматизації бізнеспроцесів корпорацією “Linkos Group”.  Познайомившись у 2000 році з програмою “Бест-ПРО” (на сьогодні “IS-pro”),  Ігор Ронський всі ці роки лишається її палким шанувальником та пропагандистом.

Ну а працюючи з “Бест-ПРО”, просто неможливо було пройти мимо “Бест-Звіту”(зараз “M.E.Doc”). І хоча тоді про електронний документообіг ніхто навіть не чув, але сама його  історія починалася саме з тієї незамислуватої, по мірках сьогодення, версії програми.

У 2004 наша компанія отримала від розробників “Бест-Звіту” принципову згоду на  формування дилерської мережі у Житомирській області. А у 2005 – статус дистриб’ютора. Першими нашими партнерами, які і сьогодні з нами, стали Володя Кондратюк, Лєна Бібко, Людмила Гарбариніна. Разом з цими людьми ми впроваджували в повсякденність ідеї  електронної звітності а пізніше – електронного документообігу. Зараз список партнерів значно більший. Контактні дані Ви можете знайти на сторінці – https://stcentr.com.ua/aboutus/dealers/ourdealers.

У переліку наших  продуктів є значний вибір електронних бухгалтерських видань та систем, як то електронні версії журналів видавничого будинку “Фактор”, інформаційно-правові системи “ЛІГА:ЗАКОН”, електронний журнал “Аверс-бухгалтерія”, електронне видання “Дебит-Кредит”.

Для ведення обліку ФОПами пропонуємо програму “Предприниматель”, яка чудово справляється з цією задачею. Саме на ній веду облік у  магазинчику книжок та канцтоварів я сама.

Ну а молодше покоління Ронських у нашій діяльність повністю забрало на себе розробку наших сайтів https://stcentr.com.ua/,  https://ispro.com.ua/.  Та й за організацію роботи Житомирського офісу також відповідають саме вони.

Отже, ми святкуємо 19й День народження, а Ви отримуєте подарунки. Завітайте в наші офіси для придбання програмного забезпечення для Вашої організації та отримайте подарунок для себе коханої(го) =)

Також не забувайте про розіграш на нашій фейсбук-сторінці від Баранівського офісу нашої компанії:

https://www.facebook.com/STCentre/posts/1832141890213697

З повагою Надія Ронська