Шановні клієнти, раді повідомити Вас про вихід оновлення 1.01.190 до програмного забезпечення “M.E.Doc”. Просимо ознайомитися з подальшою інструкцією.

Відновлюючи повноцінну роботу компанії та всіх сервісів, розробник доклав всіх зусиль для випуску довгоочікуваного оновлення 10.01.190, що забезпечить безпечну роботу в програмі. Дане оновлення є критичним для тих в кого встановлена версія 1.01.189! В оновленні 10.01.190 реалізовано необхідний функціонал та форми по системі моніторингу відповідності ПН/РК критеріям оцінки ступеня ризиків. Ознайомитися з переліком змін Ви можете на сторінці оновлення. Завантажити оновлення Ви можете за наступними посиланнями:

Звертаємо Вашу увагу:

  • Оновлення встановлюються тільки в “ручному” режимі.
  • Якщо у Вас встановлена версія 1.01.188, встановлюється одразу версія 1.01.190

Якщо у Вас виникають труднощі зі встановленням оновлення у ручному режимі, або у роботі ПЗ “M.E.Doc”, зверніться до спеціалістів гарячої лінії компанії “СТ центр”, або до дилера в регіоні. Список дилерів з телефонами Ви можете знайти за посиланням. Ви можете замовити дзвінок спеціаліста заповнивши форму зворотнього дзвінка нижче:

{rsform 4 Page=”190 оновлення”}

Телефони гарячої лінії компанії “СТ центр”:

  • 0412) 43 40 20 – багатоканальний
  • (097) 929 68 60
  • (068) 494 67 58
  • (0412) 43 40 23
  • (0412) 43 40 24

Як оновити локальну версію ПЗ “M.E.Doc”

Завантажте файл оновлення та запустіть його. Після запуску файлу оновлення потрібно вибрати каталог, в якому знаходиться програма.

1

Після вибору каталогу програма відобразить вікно «Вибір оновлення», в якому можна ознайомитися зі змінами, що увійшли до оновлення.

2

Натиснувши кнопку «Далі» – програма оновиться (база даних, модулів та довідники). Після оновлення його протокол можна закрити або одразу запустити оновлену програму.

3

4

Як оновити мережеву версію ПЗ “M.E.Doc”

Зверніть увагу! Оновлюється спочатку серверна частина. Робочі місця оновлюються шляхом запуску їх після оновлення серверу. Під час оновлення серверу робочі станції повинні бути вимкнуті, інакше станції будуть закриті автоматично без збереження даних!!!

Програма «Монітор користувачів» відображає активних користувачів системи, надає можливість надіслати їм повідомлення з попередженням про встановлення оновлення програми. Запустити її можливо з «ПУСК \ Програми \ M.E.Doc.Server \ Монітор користувачів».

Після відключення користувачів виконайте дії описані вище для локального варіанту на ПК де встановлено серверну частиу ПЗ “M.E.Doc”.