Згідно з планом заходів ДФС, опублікованим на офіційному сайті, буде призупинено роботу Єдиного вікна подання електронної звітності на період з 23 години 2 серпня до 00 годин 00 хвилин 04 серпня 2015 року. 

План заходів ДФС для забезпечення реалізації норм Закону України № 643-VІІІ з удосконалення СЕА
 
І. Відкриття додаткових електронних рахунків для сільськогосподарських підприємств, що обрали спеціальний режим оподаткування ПДВ.
ІІ. Призупинення роботи Єдиного вікна подання електронної звітності
2 серпня 2015 року операційний день триватиме з 0 до 23-ї години, враховуючи положення Постанови КМУ від 29.12.2010 №1246 «Про затвердження Порядку ведення Єдиного реєстру податкових накладних», тобто,  о 23 годині 00 хвилин  буде призупинено роботу Єдиного вікна подання електронної звітності в частині реєстрації податкових накладних і розрахунків коригування та прийняття податкової звітності для проведення технічних робіт. 
ІІІ. Обнулення показників та перерахунок суми податку, на яку платник має право зареєструвати податкову накладну/розрахунок коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних (далі – ЄРПН),  для зареєстрованих платників податку.
З 00 годин 00 хвилин 3 серпня 2015 року (на початок третього робочого дня після дня набрання чинності Законом №643) ДФС буде проведено  обнулення суми податку, на яку платник має право зареєструвати податкову накладну/розрахунок коригування в ЄРПН (ΣНакл), 
ІV. Переведення роботи системи електронного адміністрування ПДВ в штатний режим.
Починаючи з 04.08.2015 реєстрація в ЄРПН податкових накладних та розрахунків коригування, складених  до 1 липня 2015 року, здійснюватиметься без обмеження сумою ΣНакл.