Шановні наші партнери!

Сподіваєтося, що наша з Вами плідна співпраця, дозволяє нам називати Вас саме так.

17 років  ми займаємося автоматизацією бухобліку,  І найстаріші наші клієнти пам’ятають ще як на дискетках носили в податкову звіт 8ДР, а в пенсійний річну персоніфікацію. А будь яка проблема з програмами “Бест Про” чи  “Бест Звіт” вимагала обов’язкового виїзду нашого працівника у Ваші офіси.

Технології змінюються. З’явилися сервіси віддаленого доступу і часто Ви пізнаєте нас тільки по голосах. А нашим обличчям для Вас стали наші сайти.  То ж ми прагнемо, щоб заходячи на наш сайт,  Ви відчували  дух партнерства і особистого спілкування. Тому пропонуємо Вам долучитися до розробки гасла 2017 року, яке б  відображало наше з Вами партнерство. Дане гасло (девіз) буде розміщене на сайтах stcentr.com.ua та ispro.com.ua та на настінному квартальному календарі 2017.

Підсумки по створенню гасла сподіваємося підбити 10 листопада на всесвітній день бухгалтера. Усім, хто прийме участь у даному дійстві – в подарунок бухгалтерські календарі з нормами часу та комплект кишенькових календарів. Автори 5 найкращих гасел обов’язково отримають квартальні календарі після їх друку. Ну а автора девізу, що буде розміщений на сайтах та квартальному календарі, чекає приємний сюрприз від СТ центру.

Пропозиції просимо подавати за цим посиланням

Дякуємо Вам за співпрацю.

Колектив СТ центру.