Система ЛІГА:ЗАКОН – помічник в роботі керівникам підприємств, бухгалтерам, юристам, менеджерам, HR-спеціалістам, економістам та фінансистам. Дана система допоможе у вирішенні керівних, консультаційних, фінансових, господарчих та адміністративних питань.

ПП “СТ центр” є дилером ТОВ “ЛІГА ЗАКОН” в Житомирській області.

ЛІГА:ЗАКОН 9.x – це інформаційно-правова система нового покоління з даними, що оновлюються щоденно, та зручними інструментами для роботи. Інструменти дозволяють швидко знайти та проаналізувати правову інформацію, оцінити ситуацію та прийняти вірне рішення.

Системи ЛІГА:ЗАКОН призначена для консультаційно-правової підтримки всієї компанії та для використання окремими спеціалістами.

Якість продукту підтверджено стандартами ISO 9001-2001, більш ніж 20 роками лідерства на ринку та 160 тисячами користувачів, що вже зробили свій вибір і не уявляють роботу без системи ЛІГА:ЗАКОН на своєму компьютері.

Бухгалтеру системи ЛІГА:ЗАКОН надають максимальний об’єм інфорації, що необхідна йому у повсякденній роботі. Зокрема бухгалтера може знайти у системах законодавство з оподаткування та бухгалтерського обліку, консультаційні матеріали, унікальну аналітику, форми та бланки для звітності з алгоритмами заповнення, довідники, фінансову інформацію, та інше. Для тих, хто звик читати пресу – електронне аналітичне видання «БУХГАЛТЕР & ЗАКОН».

Юристам та юридичним службам підприємств системи ЛІГА:ЗАКОН надають повний комплекс нормативно-правових документів, а також аналітичної, консультаційної, довідкової та оглядової информації. Поміж ішим, системи містять коментовані кодекси, судову практику, базу банкрутства, біля 4-х тисяч консультацій по різним областям права. Також для юристів є спецалізованне електронне видання, що виходить 2 рази на тиждень – «ЮРИСТ & ЗАКОН».

Для керівників підприємств буде корисний ресурс Мистецтво оборони, де є готові алгоритми дій, якщо в компанію прийшли перевіряючі, або при рейдерському захваті. Основні новини, що будуть корисними для топ-менеджера представлені в щоденному виданні “Відомості керівника”. А крім цього керівник може бути впевнений – якщо система ЛІГА:ЗАКОН встановлена на комп’ютери фахівців, то Ваш бізнес захищений, а юрист чи бухгалтер працюють ефективно, користуються перевіреною інформацією та не витрачають робочий час на пошук відповідей зі сумнівних джерел.

Що входить до складу систем ЛІГА:ЗАКОН:

  • Всі нормативно-правові акти та ключові документи законодавства України
  • Моніторинг новин та змін в законодавстві
  • Експертна аналітика з найбільш важливих питань
  • Типові договори та шаблони
  • Форми та бланки з інструкціями до заповнення, база проводок
  • Добірки питань, що стосуються бізнесу в ресурсі Ситуації для бізнесу
  • Добірки питань, що стосуються бухгалтерського обліку та оподаткування в ресурсі Ситуації для бухгалтера
  • Судові прецеденти
  • Спеціальні періодичні видання
  • Консультаційна та довідкова інформація

Переваги використання системи ЛІГА:ЗАКОН:

  1. В системах ЛІГА:ЗАКОН реалізований добре знайомий всім користувачам інтернету інтелектуальний пошук однією строкою
  2. Список результатів пошуку зручно аналізувати, застосовуючи фільтри по типу документу, категорії, видавцю, іншим параметрам чи їх поєднанню
  3. Функція “Майбутні редакції” дозволяє побачити “вбудовані” в нормативний документ зміни, навіть якщо вони ще не набрали чинності
  4. Можливіть отримувати повідомлення про зміни в документі, який відмітили, отримувати швидкий доступ до документів, якими найчастіше користуєтесь

Системи ЛІГА:ЗАКОН для бухгалтерів:

Системи ЛІГА:ЗАКОН для юристів:

Комплексні системи ЛІГА:ЗАКОН:

Отримайте більше інформації зателефонувавши до нас або в нашому офісі.

Увага! Ви можете безкоштовно спробувати систему ЛІГА:ЗАКОН на своєму підприємству. Заповніть форму та з Вами зв’яжеться наш менеджер. Ми встановимо Вам повноцінну систему ЛІГА:ЗАКОН на 2 неділі.

{loadposition ligatestdriveform}