У зв’язку з тим, що розробники програм «Арт-звіт» і «Соната» змінили формати передачі даних, заявлена раніше можливість приймати податкові накладні від користувачів цих програм за допомогою e-mail з подальшим імпортом в «M.E.Doc IS» стає неможливою.

 

Формат, який використовується даними програмами для обміну, не відповідає затвердженому ДФС * .xml (наказ ДПА України від 12.07.2010 р .№499). Користувачі програм «Арт-звіт» і «Соната» відправляють ПН на реєстрацію в затвердженому ДФС форматі, а обмін з вами чомусь здійснюють в іншому, своєму форматі. «M.E.Doc IS» дотримується всіх вимог затвердженого ДФС формату при формуванні файлів електронних ПН та реєстрації їх в ЄРПН. Цей же формат використовується нашою програмою і в процесі електронного документообігу між контрагентами.

Розробники «M.E.Doc IS» не можуть підтримувати довільні формати всіх розробників в силу того, що вони містяться в закритому вигляді, не публікуються розробниками і не є затвердженими державою.

Нагадуємо, що у користувачів програми «M.E.Doc IS» є 2 варіанти отримання податкових накладних від користувачів цих програм:

1. За допомогою безкоштовного сервісу «M.E.Doc Online» Переглянути інстукцію.

2. За допомогою запиту безпосередньо з ЄРПН ДФС Переглянути інстукцію.

Ваші контрагенти з КП «Арт-звіт» і «Соната» можуть отримувати від вас податкові накладні таким же чином.

У свою чергу «M.E.Doc IS» закликає розробників даних програм відкрити користувачам можливість відправляти ПН у форматі, затвердженому ДФС! Дякуємо вам за те, що користуєтеся КП «M.E.Doc IS»! Ми не залишимо вас наодинці з проблемою і завжди запропонуємо зручне рішення!

Ваш «M.E.Doc IS»

Посилання на джерело.