Шановні бухгалтера! У переддень вашого професійного свята хочемо висловити слова подяки за вашу кропітку працю. Ви стоїте на захисті фінансової безпеки та спокою своїх підприємств та організацій, не зважаючи на постійні шторми нашого законодавства, безкінечні зміни правил гри у бухобліку, вірусні атаки та інші негаразди, що зустрічаються на вашому шляху. Ви завжди на посту. Коли всі працівники ідуть на Різдвяні свята, ви зводите річний баланс. Всі святкують Паску і Травневі свята, а ви робите квартальну звітність.

entrepreneurDay02

Ми вдячні вам за вашу відданість своїй справі. І хочемо побажати вам у професійному житті тільки хороших і стабільних законів, самої крутої комп’ютерної техніки на ваших робочих столах, поваги і розуміння співробітників і, звичайно, достойної грошової винагороди за вашу працю.

Зі своєї сторони обіцяємо бути завжди поряд, допомагати у повсякденній роботі, разом з вами шукати шляхи і засоби вирішення будь яких проблемних моментів у вашій діяльності. Ми вас любимо і цінуємо. І дякуємо, що ви з нами.

Колектив СТ центру

Привітання від компанії Інтелект Сервіс