Клієнтам найбільшого акредитованого центру країни стало доступним оновлення сертифікатів ЕЦП без візитів до АЦСК з пакетом документів.

АЦСК «Україна» піклується про клієнтів та надає їм найефективніші рішення для впровадження і безперебійного процесу обміну електронними документами. Високо цінуючи час керівників підприємств, бухгалтерів та інших осіб, відповідальних за оформлення цифрових підписів, АЦСК в 2017 році порадував своїх клієнтів, впровадивши автоматичне оновлення сертифікатів за допомогою програми «M.E.Doc».

4 ПРИЧИНИ ОНОВЛЮВАТИ ЕЦП У «M.E.DOC»

Просто зі свого офісу

  • Відтепер немає необхідності залишати робоче місце чи витрачати особистий час на візит до АЦСК. Формуйте заявку на подовження просто зі свого комп’ютера. Особливо зручно для клієнтів з регіонів!

Не потрібно збирати документи

  • Більше немає необхідності збирати та завіряти документи. Якщо у Вас не змінилися дані співробітників на підприємстві, достатньо просто поновити сертифікати.

Найвищий рівень безпеки

  • Заявку на подовження сертифікатів Ви особисто підписуєте власним ЕЦП. А значить, ніхто не може підробити заявку або отримати сертифікати замість вас. 100% захист конфіденційних даних вашої компанії.

Просто, як 1-2-3

  1. Підтвердіть автоматично обраний комплект сертифікатів для поновлення у вікні «Оновити сертифікати автоматично у «M.E.Doc».
  2. Згенеруйте секретні ключі, підпишіть заявки ЕЦП і відправте їх в АЦСК.
  3. Оплатіть рахунок-фактуру за послуги видачі ЕЦП згідно прайсу.

Готово! Після оплати рахунку завантажте нові сертифікати в програму «M.E.Doc»

Детальну інструкцію з оновлення ЕЦП можна подивитися тут або подивитися за посиланням.

Впровадження проекту відбувалося поступово. Ще з 11.01.2017 р. можливість автоматичного оновлення ЕЦП стала доступною майже 10 000 клієнтів, яким не треба вносити зміни у сертифікати. А з 15.05.2017 таку можливість отримали всі 1 500 000 користувачів ЕЦП АЦСК «Україна».

*Заявки будуть оброблятися в будні дні з 9:00 до 18:00.