Шановні клієнти, повідомляємо Вам про початок акції від компанії “СТ центр”. Акція “1С + 1” триватиме з 1.07.2016 до 31.07.2016.

При купівлі програмного забезпечення “1С Бухгалтерія для України БАЗОВА” та програмного забезпечення або послуги на вибір в компанії СТ центр, Ви гарантовано отримуєте подарунковий сертифікат. Для участі в акції заповніть форму нижче.

Вартість програмного продукту “1С Бухгалтерія для України БАЗОВА” складає 1560 грн.

Можливості “1С Бухгалтерія для України” на офіційному сайті 1С.

Відмінності версій БАЗОВА та ПРОФ “1С Бухгалтерія для України”:

  1. Робота в мережі. Базова версія не підходить для роботи в мережі на відміну від ПРОФ. Це виключає можливість одночасно працювати в базі більше одного користувача.
  2. Кількість підприємств, які можна вести в рамках однієї бази. Базова версія дозволяє вести облік в рамках однієї інформаційної бази тільки одного підприємства на відміну від ПРОФ. В ПРОФ версії ця кількість не обмежено.
  3. Доопрацювання. Базова версія 1С виключає можливість внесення змін в програму на відміну від ПРОФ.
  4. Супровід програмних продуктів. Власники базових версій мають безкоштовний доступ до оновлень з офіційного сайту і лінії консультації від фірми 1С. Послуги партнерів оплачуються по прайсу. Для ПРОФ версій необхідне укладення договору ІТС.
  5. Дія ключа захисту. Базова версія передбачає використання ключа захисту тільки три рази. Для ПРОФ версії немає такого обмеження.

{rsform 7}

Список подарункових сертифікатів може бути доповнений будь-яким сертифікатом на Ваш вибір номіналом 300 грн.