КМУ постановою від 08.04.2015 р № 184 затвердив Порядок видачі дозволу на ввезення з-за кордону радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв спеціального призначення, а також Порядок ввезення з-за кордону, придбання, встановлення та експлуатації радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв спеціального призначення.

 

§§§

КМУ постановою від 08.04.2015 р № 189 встановив граничний розмір квоти поставки цукру на внутрішній ринок (квота “А”) і мінімальні ціни на цукровий буряк, що буде поставлятися для виробництва цього цукру.

§§§

Як повідомляє УКРІНФОРМ в листі від 30.03.2015 р № 6556/6 / 99-99-22-07-03-15, при здійсненні розрахунків за товари (послуги) суб’єкти господарювання зобов’язані відповідно до Закону про РРО застосовувати РРО, у тому числі в разі здійснення безготівкових розрахунків з використанням мережі Інтернет. При цьому розрахункові документи при продажу товарів (послуг) через мережу Інтернет видаються в разі їх безпосереднього надання споживачеві.

У той же час, якщо не визначено місце розрахунків, здійснених на підставі рахунку в безготівковій формі за допомогою платіжних карт Visa і MasterCard при наданні інформаційно-консультаційних послуг, отриманні комп’ютерних та інших програм за допомогою мережі Інтернет, РРО не використовується.

Детальніше на сайті центру ЮБС “Аверс”.


Бажаєте бути постійно в курсі останніх новини? Оформіть передплату на електронний журнал “Аверс-Бухгалтерія” за телефоном (0412) 46 73 38.

Ви можете отримати безкоштовний доступ на 2 неділі заповнивши форму нижче.

{loadposition testdrive-aversform}