Компанія “СТ центр” рада повідомити Вам, про доопрацювання можливостей електронного документообігу групою компаній “Інтелект сервіс”. Відтепер Ви можете обмінюватися податковими накладними з усіма своїми контрагентами, незалежно від того, які програми та сертифікати ЕЦП вони використовують, та робити це абсолютно БЕЗКОШТОВНО!

 

Схема обміну

Обмін податковими накладними відбувається у зашифрованому вигляді через сервер документообігу*. Ви відправляєте податкову накладну на сервер, шифруючи її на сертифікат отримувача, а Ваш контрагент забирає її звідти (експортує та завантажує у свою програму).

Ваші контрагенти

Користувачі інших програм та сертифікатів електронного цифрового підпису швидко та безкоштовно отримують від вас податкові накладні та відправляють свої Вам у веб-сервісі «M.E.Doc Online» (єдина умова – реєстрація у сервісі за допомогою електронного цифрового підпису).

Ви (користувач КП «M.E.Doc IS»)

Обмінюйтеся податковими накладними з контрагентами з іншим ПЗ у знайомій програмі – так само, як і з користувачами «M.E.Doc IS» (за наявності модуля «ЕДО»)! Якщо у вас немає модуля «ЕДО», обмінюйтесь податковими накладними у «M.E.Doc Online» або придбайте модуль для зручності.

НАШІ БЕЗУМОВНІ ПЕРЕВАГИ

НЕДОЛІКИ ІНШИХ РІШЕНЬ

Комфорт роботи для Вас – всі процеси у знайомій програмі

Потрібно вивчати/купувати нові програми та витрачати додатковий час

Зручність для контрагентів – проста схема обміну та відсутність плати дозволяє підключити до роботи всіх контрагентів

Підключити до єдиної системи документообігу всіх контрагентів надзвичайно важко

Гарантія стабільності роботи – єдиний розробник всіх елементів процесу (програмне забезпечення, сервер документообігу, ЄРПН)

Елементи процесу розробляються різними компаніями, тому їх синхронізація вкрай проблематична та може призвести до збоїв.

Конфіденційність Ваших документів – авторизація за допомогою ЕЦП

Авторизація за допомогою логіна та пароля не гарантує безпеку Ваших даних

Використання для імпорту і експорту стандартизованого формату *.xml

Можливі проблеми при взаємодії з Єдиним реєстром податкових накладних.

Користуйтеся із задоволенням! А ми обіцяємо і надалі робити Ваше життя приємнішим, а роботу – зручнішою! 

*Інформація, яка передається за допомогою сервісу «M.Е.Doc Online» через Інтернет, зберігається на сервері розробника і надійно захищена. На відміну від стандартного захисту інформації за допомогою введення логіна і пароля, ми використовуємо програмний продукт «СОМ-server + криптографічне перетворення даних», який отримав позитивний експертний висновок Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації.