Після того, як вступив в дію Закон України 1621 “Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України”, який безпосередньо стосується змін адміністрування ПДВ, автоматичного відшкодування ПДВ і взагалі було внесено багато змін щодо ПДВ, все більш актуальною стає тема обміну первинними документами між контрагентами в електронному вигляді.

На сьогоднішній день дуже багато бухгалтерів ведуть свою бухгалтерію в усім відомій програмі “1-С Бухгалтерія” і їм не зовсім зручно постійно експортувати та імпортувати звіти з 1-С в M.E.Doc IS і навпаки. Ми вирішили піти назустріч нашим клієнтам і допомогти їм в цій нелегкій справі. Для цього ми пропонуємо Вам встановити безкоштовний модуль, який пов’яже Вашу 1-С бухгалтерію з M.E.Doc IS (ви одноразово сплачуєте лише 120 грн. за послугу налаштування). Але хочемо зауважити, що якщо у Вас є модуль обміну первинними документами в електронному вигляді з Вашими контрагентами (або Ви його придбаєте) ми підключимо Вам цю стиковку програм 1-С бухгалтерію і M.E.Doc IS безкоштовно.

Також ще хочемо звернути Вашу увагу на одну з функцій модуля “Первинні документи” програми M.E.Doc IS, який може на багато полегшити Вашу роботу з первинними документами. Мова йдеться про функцію “Автоматична обробка”, яка допоможе Вам без зайвих зусиль відправляти автоматично на реєстрацію в ЄДР податкові накладні на реєстрацію в ДПС. Завдяки цій функції ви зможете набагато полегшити собі роботу і зберегти саме найдорогоцінніше, що є у людини — вільний час.