Розробниками компанії «Інтелект-сервіс» була створена спрощена версія електронного документообігу – система «M.Е.Doc Online», яка успадкувала численні можливості настільного «M.Е.Doc IS».

Електронний документообіг системи «M.Е.Doc IS» давно зарекомендував себе як надійне та комфортне ПЗ, що є досить відомим на ринку бухгалтерської та облікової звітності. Тепер можливості електронного документообігу «M.Е.Doc IS» стали доступні користувачам в онлайн режимі лише за допомогою браузера. Веб-сервіс “M.Е.Doc Online” надає можливість управління електронною звітністю не тільки на стаціонарному робочому місці, але й у відрядженнях чи вдома. “M.Е.Doc Online” не потребує встановлення оф-лайн версії та постійного її оновлення, а також є значно дешевшим, ніж настільний «M.Е.Doc IS».

В системі «M.Е.Doc Online» передбачено 1300 форм звітності для зручного, швидкого та надійного звітування через Інтернет до державних органів. Окрім створення, звіти можна імпортувати з інших бухгалтерських систем. Всі звіти роздруковуються разом з квитанціями у форматі pdf. Спрощеною версією електронного документообігу можуть користуватися фізичні та юридичні особи, не залежно від форм власності.

«M.Е.Doc Online» успадкувала численні можливості оф-лайн версії «M.Е.Doc IS». Всі електронні звітні форми, які готуються в програмному комплексі, повністю відповідають актуальним, затвердженим контролюючими органами, специфікаціям і форматам. Будь-який створений і підписаний електронним цифровим підписом документ, є електронним аналогом паперового документа та має повну юридичну силу.

Працюючи на ринку вже не один рік, компанія «Інтелект-сервіс» має багаторічний досвід побудови і супроводу систем електронного документообігу. Веб-сервіс «M.E.Doc Online» отримав експертний висновок Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації за результатами державної експертизи у сфері криптографічного захисту інформації. Для забезпечення безпеки відправлених даних, веб-сервіс «M.Е.Doc Online» зашифровує інформацію перед відправленням, використовуючи стійкі алгоритми криптографії та відправляє дані по захищеним каналам зв’язку. Для шифрування інформації в системі електронного документообігу «M.E.Doc Online» можна використовувати електронні ключі сертифікаційних центрів «Україна» або «УСЦ».

Спрощена система «M.Е.Doc-Online», виконуючи основні функції електронного документообігу, коштує значно дешевше в порівнянні з офф-лайн версією.

Для ФОП:

  • з ключами АЦСК Ураїна – 99 грн/рік
  • іншими – 199 грн/рік

Юр. особа на єдиному податку:

  • з ключами АЦСК Ураїна – 399 грн/рік
  • іншими – 799 грн/рік